HTML

NaturaDENT biológiai és esztétikai fogászat

A NaturaDENT biológiai és esztétikai fogászat blogja cikkekkel, hasznos tippekkel, érdekességekkel, játékokkal és velünk kapcsolatos eseményekkel.

Friss topikok

Kié a legszebb mosoly?

2011.11.10. 16:33 Naturadent

Világsztárok mosolyaiból gyűjtöttünk egy csokrot, reméljük tetszik és inspiráló a fogápoláshoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jessica Alba, amerikai színésznőbe sok férfi szerelmes titkon, ebben pedig komoly szerepe lehet szinte tökéletes mosolyának. A teethwhiteningreviews.com 2008-ban az ő mosolyát választotta a legszebbnek. Ezzel lehet nem érdemes vitatkozni. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megan Fox lecsúszott a Transformers 3 női főszerepéről, de valószínűleg nem a mosolya miatt, hiszen az nem sok kivetnivalót hagy maga után. Bár azért az a szemfog nem talán túl nagy. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha netán zombivá változna, Brad Pitt gyönyörűen csillogó fehér fogai akkor ilyen kellemes benyomást keltetnének a szívtipróról. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rég hallottunk Halle Berry-ről, de bizonyosan nem azért, mert egész nap a fogászánál ül. Ugyanis ez a mosoly tökéletes, 10/10!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Remélem felismerik a képen látható férfit. Ő Jack Lemmon, a Szomszéd nője mindig zöldebb sztárja. A színész 2001-ben hunyt el, de a halhatatlanok közé tartozik, talán a mosolyáért is. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Végezetül íme Emma Watson elbűvölő mosolya. Fogai fehérségén azért lenne mit alakítani. Emma, ha a Váci utca 81. szám alatt jársz, gyere be hozzánk és megcsináljuk.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://naturadentfogaszat.blog.hu/api/trackback/id/tr873368693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása